Új alkotásaim

Makramé babahinta

Új termék a palettán!

Nagy örömömre szolgált, hogy megkerestek azzal a felkéréssel, hogy készítsek egy makramé babahintát egy 1 éves kislány számára, születésnapjára.

Mert mi se lehetne ennél jobb ajándék egy ekkora gyermeknek? És milyen jó, hogy a szülők, nagyszülők arra is figyelmet fordítanak, hogy a hinta természetes anyagokból készüljön, valamint szemet gyönyörködtető kinézetű legyen. 🙂

A kérés az volt, hogy ne legyen túl „makramés”, legyen minél egyszerűbb, rövid lelógó szálakkal az alján. Így a tartó köteleknek egy szép fehér zsinórt választottunk, és ezt be se makraméztuk, szabadon hagytuk. (Itt most azért használok többesszámot, mert munkáim műszaki megoldásaiban mindig férjemre és az ő mérnöki szemléletére támaszkodom. Ez nekem biztonságot ad, hogy a kezem közül kiadott termék nem csak szép lesz, de funkcionálisan is megfelelő, időtálló.)

Az ülőfelülete 30*30 cm, az ülőmagassága 20-26 cm (hátul magasabb), a tartókötél kb. 1,5 m hosszú, de ez kérésre lehet rövidebb és hosszabb is. A hintát 4 db műszálas 6mm átmérőjű gépi sodrott kötél tartja, a makramé csak a díszes oldalakat adja, tartó funkciója nincs. Ebből kifolyólag nem is nyúlik el a használat során. A csomózott végpontok rögzítettek, az alsó lelógó szálak is.

A fonal Bobbiny 3mm átmérőjű, natúr színű 100%-ban újrahasznosított pamut zsinórfonal, ami lágy, kellemes tapintású és strapabíró, nem szöszölődik. A fonal OEKO-TEX® STANDARD 100 minősítéssel rendelkezik.

A fa ülőfelölet 6mm vastag rétegeltlemez. A felület és a rudak lenolajjal kezeltek.

A hintába a gyermeket csak felülről lehet be-, illetve kivenni, a gyermek önállóan nem tudja használni.

Szülői felügyelet mellett ajánlott!

Kérésre más mintával, színben és méretben is elkészíthető.

Ár: 39,000.- Ft.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .